Vuohenjuusto-munakoisopiirakka

Värien sinfoniaa.

Rapujuhlien yhteyteen oli keksittävä jokin oheisruoka, koska pelkät ravut eivät riitä kokonaiseksi pääruoaksi ja lisäksi seurueessa oli yksi, joka ei rapuja syönyt ollenkaan. Tavoilleni uskollisena päädyin taas munakoison ja kesäkurpitsan äärelle. Tässä teille ehdottoman hyvä ohje, jota kannattaa todellakin kokeilla! 

Vuohenjuusto-munakoisopiirakka

1 pkt valmista voitaikinaa (tai itsetehtyä noin 250g)
1/2 munakoiso
1/2 kesäkurpitsa
1/2 punasipuli
1/2 paprika
8 luumutomaattia
150 g vuohenjuustoa
10 kpl kivettömiä kalamata oliiveja
tuoretta timjamia, merisuolaa, mustapippuria
1 prk ranskankermaa

Valmista/sulata piirakkapohja. Levittele se piirakkavuokaan taputellen.

Itketä munakoisot, kuutioi kaikki kasvikset ja vuohenjuusto. Lisää merisuola, mustapippuri ja ranskankerma. Sekoita täyte ja taputtele pohjan päälle. Paista 200 asteessa uunissa 25 min.

Tarjoile lämpimänä! Ja kyllä se on aivan yhtä hyvää kuin miltä se näyttää ja kuulostaa!