Sushi, gunkan ja nigiri

Sushin rakastajat ovat olleet taas vauhdissa kuten kuvista saattaa huomata. Nämä sushit, gunkanit ja nigirit tapahtuivat jo tuossa kuukausi sitten, itse asiassa ylikin. Teimme jälleen yhdessä opiskelukavereidemme kanssa sushia ja kokeilimme heidän kanssaan uusia tekniikoita, makuja ja muotoja. Kaikki onnistui hyvin ja massut saatiin täyteen. Toivottavasti myös ”oppilaamme” saivat jotain uusia kokemuksia ja ideoita sushien valmistamisessa. Menu oli seuraavanlainen:

Perinteinen lohi-sushi ja pintaliekitetty lohi-nigiri

Lohi sushit ja liekitetyt lohinigirit.
Lohi sushit ja liekitetyt lohinigirit.

Mäti-rucola-gunkan ja ja jokirapu-salaatti-gunkan

Gunkaneita kahdella tavalla: mädillä ja jokiravuilla.
Gunkaneita kahdella tavalla: mädillä ja jokiravuilla.

Jokirapu-inkivääri-smetana gunkan tai Gunkan Skågen

Gunkan Skågen: Mätiä, smetanaa ja inkivääriä
Gunkan Skågen: Mätiä, smetanaa ja inkivääriä

Liekitettyä sushiriisiä munakkaalla

Munakasnigiri
Munakasnigiri

Ja sitten vielä hieman silmäniloa lopuksi, koska en vain osannut päättää mitä kuvia käyttää!

Lohi - suomalaisen sushin päätäyte.
Lohi – suomalaisen sushin päätäyte.
Mäti- ja jokirapugunkan
Mäti- ja jokirapugunkan