Sateisen lauantain sushi

Lohinigiri.
 Sateinen lauantai! Hyvä päivä tehdä sushia. Toisaalta, jos tämä olisi aina totta, niin olisimme tehneet tänä kesänä sushia varmaan kyllästymiseen saakka. Tässä kerrassa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta kun komeampi puoliskoni kuitenkin vietti tovin keittiössä meille herkkuja tehden ja meillä on tämä ihana uusi kamera, niin kuvakollaasin ajattelin täällä jakaa. Ja teimme me uuden keksinnönkin: tuorekurkku-lohi-sushi korianterilla!  Tuore korianteri teki ihanaisen lisän rullaan. Alkuruoaksi oli kotitehtyä misokeittoa ja jälkkäriksi porilaisesta kahvilasta Mumsista ostettua kinuskipäällysteistä kanelipuustimuffinssia. Omnonom. Se oli ehkä liian hyvää, liian iso ja liian makeaa. Mutta kerrankos sitä! Ainiin ja juomaksi Sapporoa, japanilaista lageria.
Ahven nigirejä ja lohi-kurkku-korianteri sushia.
Häälahjaksi saamamme Eskolan baarista kaapatut Lapin kulta-tuopit!
Mums. Nams.
Puoliksi syöty ja massu aivan liian tännä.
Ja tässä kuvasarjassa näkynee suurin syy miksi meistä ei koskaan tulisi karppaajia! Hyvää sateista lauantaita itse kullekkin! 🙂