Nacho-nuggetti salaatti

Nacho-nuggetti salaatti

Näiden otsikoiden keksiminen on aina omanlaisensa ongelma. Pitäisi keksiä ruoille kuvaava ytimekäs nimi. Melkein aina keksin ruoilleni tunnelmaa kuvaavan nimen, mutta sitten tänne blogiin päädyn laittamaan aineksia kuvaavan, koska se kertoo lukijalle huomattavasi enemmän kuin esimerkiksi narskuvan sortin salaatti! Vaikka narskuvan sortin salaatti on hauskempi ja mielikuvituksekkaampi nimi, niin en usko, että se palvelee blogin tarkoitusta ja googlailun ihmeellistä maailmaa.Ja sitten tuloksena on ainesosia informatiivinen nimi: Nacho-nuggetti salaatti.

No se siitä nimien pohtimisesta. Olen keksinyt uuden herkkusalaatin! Se syntyi siitä, kun teki kamalasti mieli meksikolaista, mutta halusin pitää annokseni edes hiukan kevyempänä: ei siis nacholaustasta kanalla ja juustolla, vaan mielummin salaattilautanen nuggeteilla ja nachoilla! Tulos oli niin hyvä, että olenkin jo useamman kerran tehnyt tätä viime viikkojen aikana. Suosittelen siis hyvin lämpimästi!

Nacho-nuggetti salaatti

jääsalaattia+jäävuorislaattia
muutama tomaatti
tuorekurkkua
leipäjuustoa
muutama uunissa paistettu ja sittemmin jäähdytetty nuggetti
muutama murennettu nacho
tomaattista salaattikastiketta 

Pilko ainekset ja tarjoile keskenään. Oikein namia ja astetta täyttävämpää salaattia, kun löytyy niin lihaa, leipäjuustoa kuin nachojakin. Lisäksi erinomainen tapa käyttää nachot, jos niitä on jostain syystä jäänyt nurkkiin norkkumaan!

Nacho-nuggetti salaatti