Morsian ja sulhanen lainahöyhenissä

Tällä viikolla tapahtui jotain todella jännittävää – tosin ei ruokaan liittyvää. Me pääsimme Cosmopolitanin kuvausstudiolle ja meistä ja meidän hääsuunnitelmistamme tehdään juttu kesäkuun numeroon! Aika jännää! Kannattaa siis olla hääblogaaja myös!

Miksi tämän tekstin otsikko on sitten Morsian ja sulhanen lainahöyhenissä? No siksi koska emme pukeutuneet omiin hääpukimiimme. Meitä ei puettu edes lähelle omien häidemme puku ja hiustyyliä. Mutta ei se mitään. Oikeastaan on parempi, että tyylimme lehdessä ei ole sama kuin se todellinen tyyli. Näin jää jotain odotettavaa myös läheisille häissämme. Ja sulhaselle morsiamen ulkonäöstä 😉 Pääsipä se sulhanen kuitenkin näkemään enteitä siitä, miltä se morsian näyttääkään hääpuvussa.

Jos siis kiinnostaa, niin eikun tassuttelua kohti lehtihyllyä kesäkuun alussa. Saapa nähdä millainen se lopullinen juttu oikein on!

Lisäksi hääbogissani on astetta informatiivisempi blogaus aiheesta!

Olen puhdistanut ja koristellut vanhoja viinipulloja vesitarjoiluun häitä varten: omat etiketitkin on tilattu, kuten kuvasta näkyy! Aika huisia!