Marinoidut punasipulit

Himo iski marinoituihin punasipuleihin, joita söimme viimeksi Torerossa. Ne ovat suloisen makeita ja pehmeitä. Niitä voi käyttää salaateissa, syödä sellaisenaan, tai oikeastaan minkä tahansa seurana vain keksii. Tämä ohje on kerta-annokseen, voin myöhemmin lisätä säilytyskokoisen annoksen mittasuhteet.

1 punasipuli
10 rkl punaviinietikkaa/vadelmaetikkaa
8-10 rkl ruokosokerisiirappia
timjamia
(3 rkl väkevää karpaloviiniä)

Sekoita etikka, siirappi, timjami ja mahdollinen karpaloviini sekaisin. Pilko sipuli haluamaasi muotoon. Lisää sipulisilppu seokseen ja kiehauta kattilassa. Vaihda levy pienemmälle ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ja eiku omnomnom. 😀

Liemineen päivineen.