Kikhernelasagnette

Aika palata taas arkiruokaan. Helppo, puolivalmis lasagne resepti. Eipä siitä sen enempää.

Helppo ja nopea kikhernelasagnette
Helppo ja nopea kikhernelasagnette

Olen viime aikoina tykästynyt kikherneisiin. Ne ovat kiva vaihtoehto esimerkiksi pavuille. Aiemmin en kovinkaan innostunut ollut kikherneistä, koska ne vaativat niin suurta esivalmistelua. Nykyään kikherneitä saa kuitenkin myös helpommassa muodossa: käyttövalmiina suolaliemessä ilman keittämistä. Helpottaa ja nopeuttaa kivasti ruoanlaittoa. Suosittelen kokeilemaan! Kikherneet nimittäin sopivat monenmuotoiseen ruokaan. Olen käyttänyt niitä myös vuohenjuusto-peruna-laatikossa sekä salaatissa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kikhernelasagnette

1 pkt Pirkka kikherneitä
1 punainen paprika
1/3 kesäkurpitsa
1 rkl oliiivöljyä
1 pkt Knorr lasagnetteainekset
3 dl maitoa
6 dl vettä
nokare aurajuustoa
juustoraastetta

Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Kuutioi paprika ja kesäkurpitsa. Lisää öljy paistinpannulle kasvisten ja kikherneiden kanssa. Paista noin 5 minuuttia, jotta kasvikset pehnevät. Lisää maito, vesi ja lasagnettekastikesekoitus. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min. Lisää lopuksi vielä aurajuusto makua antamaan.

Ota lasagneastia esille, kaada lasagnettet sinne ja kastike. Sekoita. Lisää juustoraaste. Paista uunissa noin 35 min.

Helppoa eikö totta?

Kikhernelasagnette
Ei arkiruoan tarvitse olla vaikeaa, eikä tylsää!