Kesäkurpitsa-sieni risotto

Olen tähän mennessä ollut hyvin uskollinen yhdelle risotolle, elämäni risotolle, artisokka risotolle. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla jotain muuta täytettä risottoon.
No kappas  mitä löytyi jääkaapista? Yletön määrä herkkusieniä ja kesäkurpitsaa! Ja näin ollen lähdin tuntemattomille teille ja päätin kokeilla tehdä niistä risottoa. Toivottavasti tulos on yhtä karismaattinen ja kermainen kuin artisokkarisotossani.

Kesäkurpitsa-sieni risotto

1 annos risotto biancoa + kevätsipuli
1/2 kesäkurpitsa
4+3 jättiherkkusientä
muutama varsisellerin lehti

Ohje risotto biancoon siis löytyy artisokka risoton postauksestani ja sinne siirtyy kun painaa kyseistä linkkiä. En jaksa kirjoittaa niin pitkää ohjetta uudestaan ja pyydän anteeksi laiskuuttani. Yhden poikkeuksen tein tosin, risotto biancon ohjeessa neuvotaan käyttämään makeaa sipulia (salottisipulia), mutta tässä käytin kevätsipulia sen sijaan! Lisäksi kanaliemen sijaan käytin kana fondia.
Pilko kesäkurpitsat ja herkkusienet hyvin ohuiksi siivuiksi ja lisää jo valmistaessasi risotto biancoa, eli paista ne sipulin, valkosipulin ja sellerin kaverina. Tämän jälkeen jatka risotto biancon reseptin mukaisella tavalla. Paista +3 herkkusientä pannulla oliiviöljyssä ja lisää risottoon samaan aikaan parmesanin kanssa.

Koristele annos lehtisellerin lehdillä ja naaauuuti.
Ps. Oli ihan uskomattoman hyvää. Kermaista ja karismaattista ^^ NAM.

Kuten sanoin, kermainen ja karismaattinen.