Kasvis-feta-pennepastalaatikkoa

Tänään se oli vaikeaa. Nimittäin keksiä mitä ruokaa syödä. Pastaa juustokastikkeella olemme syöneet kyllästymiseen asti. Juuri viikonloppuna söimme Poro-Moussakaa (valitettavasti kameraa ei ollut joten blogausta ei tullut). Lasagnekin alkaa pian kyllästyttää. Aika on vähissä ja tili hupenee. Mitä siis syödä?

Makaronilaatikko on hieman tylsä ruoka. Erityisesti, jos ruoasta haluaisi tehdä blogauksen. So we upgraded makaroniloota! 1up’d it. Yhtä simppeliä kuin mikä tahansa makaronilaatikko, ainoastaan liha on vaihdettu kasviksiksi ja juustoksi ja makaronit täysjyväpennepastaksi. Munamaito on ihan perus.

Tulipa muuten näin yllättäen mieleen, että sen lisäksi, että olemme siirtyneet vahvasti kasvisruokavalioiseen elämäntapaan, niin olemme viime aikoina myös vähentäneet huomattavasti soijan käyttöä ja siirtyneet pelkkiin kasviksiin. Aika jännä. Ei tällaisia muutoksia elämässään edes huomaa, ennen kuin ne kirjoittaa ääneen!

Kasvis-täysjyväpennepastalaatikko

(Mikä sanahirviö)
200 g täysjyvä pennepastaa (kypsäksi keitettyä)
200 g fetaa
7 dl maitoa
3 munaa
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
merisuolaa, mustapippuria, rosmariinia

Sekoita munamaito ja murenna sekaan fetajuusto. Mausta. Pilko kasvikset ja keitä pasta. Sekoita munamaidon kanssa. Paista uunissa 200 asteessa 40 min. Erityisen helppoa, hyvää ja kevyttä!