Juhlatilan koristelu, ideoita ja inspiraatiota Pinterestistä

Juhlatilan koristelemiselle on äärettömästi inspiroivia ja ihastuttavia ratkaisuja. Juhlatilasta saa näyttävän, loistokkaan ja oman näköisen kun näkee hieman vaivaa. Jos kädentaitoja ja mielikuvitusta löytyy niin koristeluun ei tarvitse käyttää paljoakaan rahaa. Idearikkaalla  askartelutaidolla pääsee jo pitkälle juhlatilan suunnittelussa ja toteutuksessa. Toisaalta, jos haluaa säästää aikaa niin valmiita koristeitakin löytyy juhlaan kuin juhlaan. Kaikki alkaa teeman valitsemisesta. Hyvän teeman ympärille saa rakennettua saa rakennettua yhtenäisen kokonaisuuden. Monista blogeista saa loistavia valmiiksi pureskeltuja ja toteutettuja ideoita omien juhlien järjestämiseen.

Kukka-asetelmat ja kasvit tekevät juhlatilasta kauniin, luonnollisen ja elävän näköisen. Kukat tuovat mukanaan myös erään erityisarvon, jota harvemmin tulee ajatelluksi: nimittäin tunnelmallisen tuoksun. Kukka-asetelmia voi hankkia kukkakaupoista tai sitten luonnonkukkia voi poimia koristeeksi vaikka pihalta tai tien varrelta. Olen nähnyt myös kolme ihanan erikoista kimppua, joissa oli käytetty kukkien sijaan kangaspaloja, kasviksia ja vehnänkorsia. Mikä vain on siis mahdollista!

Valmiita juhlakoristeita löytyy esimerkiksi askarteluliikkeistä. Internetistä löytyy pilvin pimein kivoja webbikauppoja, joissa on tarjolla ihania ideoita ja tuotteita esimerkiksi häätilan koristeluun. Esimerkiksi servettejä ja pullon etikettejä saa tilattua hääparin nimellä ja hääpäivällä. Mikä onkaan ihanampi muisto omista häistä kuin henkilökohtaisella etiketillä varustettu viinipullo muistoksi? Nämä ideat käyvät jopa lahjasta hääparille!

Juhlatilan koristelu kotikonstein on monesti halvin vaihtoehto. Aikaa se kuitenkin yleensä syö. Ajan säästämiseksi hyvä idea on pyytää ystäviä auttamaan askartelussa: yhdessä tekeminen on hauskempaa! Lisäksi parhaimmat ideat syntyvät seurassa. Mikäs sen hauskempaa kuin viettää luovaa päivää ystävien kanssa askarrellen ja jutellen. Itselleni parhaimpia muistoja omien häideni järjestämisestä oli se päivä, kun kokoonnuimme ystävieni kanssa kotiini askartelemaan ja nikkaroimaan kotitekoisia koristeita yhdessä. Se oli mukavan rentouttavaa kaiken muun kiireen keskellä.

Pinterest on todella hyödyllinen sosiaalisen median palvelu: sen avulla voi löytää todella ihania, erikoisia ja helppoja koristelutoteutuksia. Myös Juhlan Paikka on tehnyt Pinterestissä aluevaltauksen. Käykääs kurkkaamassa!

Juhlan Paikan Pinterest-sivuilta löytyy  mm. juhliin, koristeluun, juhlamenuuseen ja -pukeutumiseen näppäriä ideoita ja toteuksia. Kannattaa käydä katsomassa, pinnaamassa parhaimmat ideat talteen ja miksei alkaa seuraamaankin Juhlan Paikkaa Pinterestissä. Juhlan Paikka on aktiivinen Pinterst käyttäjä ja sivustolle kerätään jatkuvasti herkullisia ideoita juhlien järjestämiseen. Myös mainitsemani kangas-, vehnänkorsi- ja kasviskimput löytyvät Juhlan Paikka Pinterest Borardilta.

 

Lisää innovatiivisiä koristeluideoita Juhlan Paikka Pinterestistä! Tervetuloa inspiroitumaan.
Lisää innovatiivisiä koristeluideoita Juhlan Paikka Pinterestistä! Tervetuloa inspiroitumaan.