Tapas: Feta-aurinkokuivattutomaatti täytteisiä sieniä käärittynä pekoniin

Siinäpä taas otsikkohirviö! Olemme pitkästä aikaa lähdössä Helsinkiin sukuloimaan ja jääkaappia täytyy tyhjentää…Niinpä on kokkailtava tällaisia alkupaloja tiistai-illan kunniaksi. Tapakset ovat nimittäin hienompi muoto syödä ns. jämäruokaa. Ja koska viikon teemana on herneenversot niin mikäs parempi koristelemaan niitä…

Tällä kertaa bloggakseni on yhtä lyhyt kuin ohjeeni. Kerrankin. Nimikin näyttää olevan pidempi!

Täytetyt herkkusienet pekonikääreissä

8 herkkusientä
aurinkokuivattujatomaatteja basilikaöljyssä
fetaa
pekonia
koristeeksi herneenversoja

Valmistus on simppeliä: poista sienistä kannat (käytä vaikka seuraavan päivän kastikkeeseen!) ja täytyä 4 sientä fetalla ja toiset neljä aurinkokuivatuilla tomaateilla. Länttää tosi kivasti ne sienet yhteen, niin että täytteet lempivät toisiaan (kyllä tänään on outoja sanavalintoja!). Kääri tuplasienet pekonisiivuihin ja heitä uuniin 200 asteeseen 15 minuutiksi. Koristele kauniin kätösin herneenversoilla ja mussuta menemään! Pahoittelut huonoista kuvista: kiire syödä oli suurempi kuin kuvausinto.